Incredere, seriozitate si rapiditate

Prin intermediul firmei BIRSAN Y BARSAN HERMANOS S.L. aveti posibilitatea de a trimite si de a primi saptamanal pachete, valori, plicuri cu acte, scrisori si alte obiecte pe traseul Romania - Spania si retur.

Distributia pachetelor atat pe teritoriul Romaniei cat si al Spaniei se face in locurile si la orele stabilite in orarul firmei.

Clientii care nu pot fi prezenti la locul si la ora stabilita in localitatile unde nu exista un loc fix, au posibilitatea de a ridica pachetele in saptamana imediat urmatoare. Cu toate acestea, exista si locuri unde pachetele raman in "gazda" in asa fel incat sa poata fi ridicate in aceeasi saptamana de catre persoanele care nu au putut fi prezente.

Se recomanda impachetarea in cutii de carton rezistente, bine inchise, cu NUMELE DESTINATARULUI, LOCALITATEA si NUMARUL DE TELEFON scrise clar.

Pachetele NU se livreaza la domiciliu si NU se avizeaza telefonic. Plata se face in SPANIA.

Actele NU se trimit in colet, acestea fiind cu regim special, se declara si se trimit in plic.

Expeditorul este obligat sa completeze declaratia de continut si sa o semneze.

Predarea pachetelor si a valorilor se face doar pe baza unui act de identitate.

FIRMA NU ISI ASUMA RASPUNDEREA PENTRU BANII, VALORILE SI PRODUSELE NEDECLARATE SI INTRODUSE IN PACHETE IN CAZUL IN CARE ACESTEA SUNT CONFISCATE LA VAMA.

FIRMA NU TRANSPORTA ARME, DROGURI, EXPLOZIBIL, MATERIALE INFLAMABILE SI TUTUN.

 

 In atentia Dumneavoastra

Pentru Madrid si imprejurimi, pachetele care depasesc 30 kg. vor fi ridicate de la domiciliu cu aviz telefonic la numarul:

647 208 888